Grilovaný losos s citronovým máslem

Grilovaný losos s citronovým máslem

Grilovaný losos s citronovým máslem je nejzdravější ryba především pro svůj vysoký obsah omega-3- mastných kyselin, bílkovin a dalších tělu prospěšných látek. Ryby bychom měli jíst 1-2x týdně. Losos je ryba oblíbená zpravidla i u dětí. Kvalitní a čerstvé ryby mají své...
Vepřové karé jako minutka

Vepřové karé jako minutka

Vepřové karé jako minutka je vepřová kotleta bez kosti. Maso je jemné a šťavnaté. Nejlépe koupit kus vcelku a naplátkovat doma. Je to rychlý oběd pro rodinu, která tráví den na zahradě u bazénu. Příprava je rychlá a maso v kombinaci se zeleninou lehké. Suroviny: 4...
Rumpsteak na tálu

Rumpsteak na tálu

Rumpsteak na tálu je hovězí maso z  květové špičky. Steaky jsou větší s jemným tukovým žilkováním, které masu dodává výraznou chuť. Je důležité, aby tyto steaky byly dobře vyzrálé, jinak mohou být tuhé. Suroviny: Rumpsteak 4 plátky vysoké 3-4 cm 2 snítky čerstvého...
Grilovaná medová žebra

Grilovaná medová žebra

Grilovaná medová žebra Levné a skvělé grilované jídlo pro teplý letní večer s rodinou. Nebojte se požádat vašeho řezníka, aby vám připravil masitá žebra a věřte, že za pár dní jste zpět pro další. Suroviny: 1 porce = 600-800 g vepřových žeber 2 lžíce tekutého medu 3...
Grilovaný T-bone steak

Grilovaný T-bone steak

Grilovaný T-bone steak je z hřbetní kosti ve tvaru písmene T, která protíná 2 svaly, a to nízký roštěnec a pravou svíčkovou. Právě tato kost dává kvalitnímu vyzrálému masu výraznou chuť. Steaky tohoto typu váží běžně okolo 500 g. Váha steaku na foto je 740 g před...